marți 16 octombrie, 2018

Recunoașterea și echivalarea perioadelor de studii efectuate în străinătate

Începând cu data de 18 decembrie 2017, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării Nr. 471 din 30 noiembrie 2017,procesul de recunoaştere şi echivalare a perioadelor de studii, efectuate în străinătate pentru continuarea studiilor  în învăţământul primar şi gimnazial va fi realizat de către Organele locale de specialitate în domeniul învăţământului din unitatea teritorial-administrativă.

În acest context, relevăm că dosarele vor fi depuse la Organul local de specialitate în domeniul învăţământului sau la instituţia de învăţământ în care persoana solicită continuarea studiilor

Ordinul scanat îl puteți descărca de aici: ordin

 

 

Categorie: Fara categorie, Recunoașterea, echivalarea, autentificare actelor de studii

2 Răspunsuri to “Recunoașterea și echivalarea perioadelor de studii efectuate în străinătate”

 1. COJAN CONSTANTIN
  15 martie 2018 at 20:01 #

  Aș dori să Vă întreb: studiile de licență efectuate în cadrul Universității Al. I. Cuza, Iași – România, în cadrul Facultății de Biologie, specializarea biologie, în cât timp se echivalează pentru încadrarea pe piața muncii în R. Moldova.
  Menționez că am finalizat studiile în anul 2006.

 2. Andrei Furdui
  5 februarie 2018 at 17:53 #

  Pe data de 31.10.2017 au fost transmise la Minister pachetul de documente pentru recunoasterea atestatului de studii medii de cultura generala efectuate in Federatia Rusa, pana azi nu am primit raspuns. Va rog sa-mi dati raspuns daca dosarul a fost evaluat, sau daca atestatul este recunoscut.

Lasă un comentariu

*

Current ye@r *